Δημοτικά Έργα

Αποκατάσταση πεζοδρομίου στο 1ο δημοτικό σχολείο

10-01-2019

Ξεκίνησαν στις 9/1 οι εργασίες αποκατάστασης στο πεζοδρόμιο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από το τμήμα αυτεπιστασίας του Δήμου και θα ολοκληρωθούν εντός λίγων ημερών. Επιπλέον προβλέπεται να γίνει διαγράμμιση επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με σκοπό την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Παράλληλα, η υπηρεσία Πρασίνου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες  συντήρησης του περίβολου του κτιρίου.

Συνεχίζουμε, και το επόμενο διάστημα δεκάδες παρεμβάσεις σε όλη την έκταση της πόλης.

Έναρξη εργασιών αναβάθμισης του Γηπέδου Τάκης Χαραλαμπίδης - Προγραμματισμός εργασιών 1ου Αθλητικού Κέντρου Δάσους

04-01-2019

Εγκατάσταση Εργολάβου στο «Τάκης Χαραλαμπίδης»

Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Προβλέπεται να γίνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τοποθέτηση νέας εξέδρας καθώς και διάφορες οικοδομικές εργασίες στα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ήδη, στις 31/12 σκυροδετήθηκε η επέκταση τοιχίου αντιστήριξης. Οι υπόλοιπες εργασίες θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθούν σύντομα, ώστε το γήπεδο να μείνει κλειστό για το μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, έως τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του εργολάβου και στο 1ο Αθλητικό Κέντρο (Στάδιο Δάσους), ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τη συνολική του αναβάθμιση.

Κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Ελ Αλαμέϊν

27-03-2018

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει πως βρίσκονται σε εξέλιξη έργα επί της οδού Ελ Αλαμέϊν για την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων μήκους 34 μέτρων αλλά και δεξαμενής υπερχείλισης, με στόχο την επισκευή δικτύου ομβρίων της Αστυθέας, το οποίο είχε υποστεί καταστροφές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της περιοχής.

Αντικατάσταση οδοσήμανσης και επισκευές σε παγκάκια

04-09-2017
 

νέες ασφαλτοστρώσεις στο Χαϊδάρι

26-06-2017

 

 Έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος των οδών του Χαϊδαρίου, για τους οποίους υπάρχει απόλυτη ανάγκη να αντικατασταθεί ο ασφαλτοτάπητας.

Τεχνικές παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία

30-05-2016

 

Συνεχίζονται ασταμάτητα οι παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Χαϊδαρίου. Σε όλο τον Δήμο πραγματοποιούνται έργα και επιδιορθώσεις ώστε να ανανεώνονται και να διορθώνονται κακοτεχνίες αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά.

Δελτίο τύπου Δημοτικής Αρχής για τα έργα στην οδό Ρίμινι

09-09-2015

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει τις προσπάθειες της, σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, έλλειψης μόνιμου τεχνικού προσωπικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, για την συντήρηση και αποκατάσταση των υποδομών της πόλης μας.

 

Αναβάθμιση και επισκευές σε 17 σχολικά συγκροτήματα

11-11-2011

Γόνιμος κρίθηκε ο διαγωνισμός που προκήρυξε ο Ο.Σ.Κ. και πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση 17 σχολικών μονάδων του Δήμου Χαϊδαρίου - Οικοδομικές Εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις». Με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού, 904.000 ευρώ.

 

"Πράσινο φως" για ένα νέο πάρκο στο Χαϊδάρι

04-11-2011
 
Μεγάλη επιτυχία για το Χαϊδάρι, τη Δημοτική Αρχή αλλά ιδιαίτερα τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αποτελεί η προέγκριση ποσού 600.000 ευρώ για την υλοποίηση χώρου πρασίνου στο οικοδομικό τετράγωνο 65Γ εμβαδού 1.000 τετραγωνικών μέτρων (είναι ο χώρος που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας).
Πρόκειται για πόρους που εκταμιεύονται από το λεγόμενο «Πράσινο Ταμείο» που έχει δημιουργηθεί μετά τη ρύθμιση των ημιυπαιθρίων.
 

 

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 6ο Δημοτικό

26-07-2011

 


  Αρχή του τέλους, για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 6ο Δημοτικό.

copyrights © 2021 Evolution Projects