Πλημμύρισε από κόσμο και από τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα η Πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι !

13-09-2019

Η μουσική και τα τραγούδια του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα παρουσιάστηκαν χθες Πέμπτη 12/9 το βράδυ στην κατάμεστη από κατοίκους του Χαϊδαρίου, Πλατεία Δημαρχείου, από την  “Σύγχρονη Ορχήστρα ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ'' υπό τη διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Το πρόγραμμα της αφιερωμένης στον Μίμη Πλέσσα εκδήλωσης του Δήμου Χαϊδαρίου περιλάμβανε τη μουσική και τα τραγούδια  από την θρυλική ταινία “Η Παριζιάνα” και από την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση  “Ο βασιλιάς ΝΤΟ”  που θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο σε σκηνή κεντρικού θεάτρου της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε στο Χαϊδάρι τον συνθέτη και όλους τους συντελεστές της παράστασης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη χθεσινή μουσική εκδήλωση σαν ένα δυναμικό ξεκίνημα. Σκοπός μας  το Χαϊδάρι να πρωτοπορεί και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να γίνει σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για κατοίκους αλλά και επισκέπτες.

Στη μουσική παράσταση συμμετείχαν  οι:  Κώστας Βουτσάς, Άννα Φόνσου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Μπέσυ Μάλφα,  Αντώνης Λουδάρος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης,  Λένα Αλκαίου, Ευτυχία Φαναριώτη,  Πέτρος Ξεκούκης, Γιάννης Κρητικός.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

copyrights © 2020 Evolution Projects