Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα της ΕΛ. ΑΣ. & του Δήμου Χαϊδαρίου για Θέματα Κίνησης των Πεζών & Ασφάλειας των Πολιτών !

16-09-2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου η ενημερωτική ημερίδα της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου, για θέματα απρόσκοπτης κίνησης των πεζών, μητέρων με παιδιά, ΑμεΑ, τήρησης Κ.Ο.Κ. αλλά και γενικότερα θέματα ασφαλείας των πολιτών.

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο Διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Παχύς.  Την ημερίδα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος τόνισε  την σημασία της συνεργασίας Δήμου και ΕΛ.ΑΣ. και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών για θέματα ασφάλειας στην κίνηση και την  καθημερινότητα τους. Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό  ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος και από την Διοίκηση του Δήμου οι κκ. Βαγγέλης Ζεβόλης, Γιάννης Ηλιάδης, Βασίλης Καρατζαφέρης, Ελένη Μπέλα, Μάνος Πετούσης, Μόρφη Σάββα. 

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ        

 

copyrights © 2020 Evolution Projects