Ολοκλήρωση Εκδηλώσεων Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών

08-06-2016

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις και των δύο Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου, του Κέντρου και της Στέγης Πολιτισμού Γρηγορούσας. 

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και στις δύο παραστάσεις, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Το κοινό απόλαυσε δύο ιδιαίτερα αφιερώματα σε Παραδοσιακούς Χορούς του τόπου μας, θυμίζοντας στους θεατές τις ρίζες του. Στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου η Στέγη Πολιτισμού Γρηγορούσας παρουσίασε Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς ενώ στο Πάρκο Ιστορικής μνήμης δόθηκε χορευτική παράσταση αφιερωμένη στις προσφυγικές περιοχές των Ελλήνων.
Το αποτέλεσμα ήταν άκρως επαγγελματικό, πράγμα που δείχνει την άρτια δουλειά που έχει γίνει στα χορευτικά τμήματα του Δήμου. Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε συνολικά τα 350 άτομα από παιδιά και ενήλικες. Στο τέλος της παράστασης τα χορευτικά καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό επιβραβεύοντας ηθικά τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους δασκάλους αλλά και στα μέλη των τμημάτων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σε μία δύσκολη περίοδο για όλους προσφέρουν μερικές ώρες χαράς και δημιουργίας στους Χαϊδαριώτες.
Σα Δημοτική Αρχή θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αναβαθμιστεί περισσότερο η δουλειά των τμημάτων χορού ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθεί στη νέα της στέγη η Στέγη Πολιτισμού Γρηγορούσας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

                         

 

copyrights © 2020 Evolution Projects