«ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ 2018» Εβδομάδα πολιτιστικής δημιουργίας! από 19 έως 24 Ιουνίου στο Παλατάκι

21-06-2018

 

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πολύπλανο 2018» όπου θα παρουσιαστεί το ετήσιο έργο των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου μας.
Φέτος, ο Δήμος Χαϊδαρίου εγκαινιάζει την εβδομάδα πολιτιστικής δημιουργίας στο Χαϊδάρι. Μια δραστηριότητα που εντάσσεται στις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου, που σκοπό έχουν να αναβαθμίσουν το καλλιτεχνικό περιεχόμενο του Πολύπλανου και να δώσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με την καλλιτεχνική δημιουργία.

 Έτσι, για πέντε ημέρες θα λειτουργήσουν υπαίθρια εργαστήρια στο προαύλιο χώρο στο Παλατάκι. 
Ανοιχτά εργαστήρια για το κοινό από 19 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου καθημερινά από τις 6:30 μ.μ. έως 10:30 μ.μ. στο Παλατάκι Χαϊδαρίου (αναλυτικό πρόγραμμα)
Συναυλίες, εκθέσεις καλλιτεχνικών, έκθεση μακραμέ, χειροτεχνία, ψηφιδωτό, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγή για τα παιδιά, συνεργατικά παιχνίδια, δημιουργική γραφή, κεραμική, θεατρικός και κινησιολογικός αυτοσχεδιασμός. Όλα αυτό συνθέτουν το αναβαθμισμένο περιεχόμενο στο φετινό ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ.
Το μεράκι, η δημιουργία, η διασκέδαση γίνονται πραγματικότητα μέσα από τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Χαϊδαρίου. Έμπειροι δάσκαλοι, καθοδηγούν μικρούς αλλά και μεγαλύτερους «μαθητές» στην ανάπτυξη των δεξιοτεχνιών, είτε παράγοντας αξιοθαύμαστα δημιουργήματα, είτε κάνοντας τα πρώτα βήματα ανακαλύπτοντας την τέχνη και τον πολιτισμό.
Οι κάτοικοι του Δήμου μας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς, που έγινε μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, με την κορύφωση των εκδηλώσεων
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 & ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
Τα τμήματα των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, του ΘΕΑΤΡΟΥ, της ΜΟΥΣΙΚΗΣ και του ΧΟΡΟΥ θα μας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι στις τέχνες και τον πολιτισμό!
Σας καλούμε όλους, μαζί με τα παιδιά σας, να δώσετε το παρόν σε αυτή τη γιορτή της τέχνης, ώστε να καθιερωθεί στην πόλη μας ως θεσμός μέσα από τη μαζική συμμετοχή.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται εγγραφές στα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου μας για την επόμενη χρονιά.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

copyrights © 2021 Evolution Projects